„Wybrane przepisy potraw regionalnych województwa śląskiego”

17 paź, 2018 | Wydawnictwa

Śląska Organizacja Turystyczna wydała we wrześniu 2018 r. w łącznym nakładzie 10 000 egzemplarzy „Wybrane przepisy  potraw regionalnych województwa śląskiego”.

Wydawnictwo wydano w ramach działań promocyjnych związanych ze Szlakiem Kulinarnym Śląskie Smaki.

W książce przedstawiono wybrane przepisy na potrawy charakterystyczne dla różnych kuchni regionalnych województwa śląskiego. Przepisy ilustrują zdjęcia poszczególnych potraw.

„Wybrane przepisy  potraw regionalnych województwa śląskiego” są doskonałym źródłem receptur dań tradycyjnych dla osób, które chcą na swoich stołach serwować dania kuchni regionalnej.

Pozostałe w tej kategorii

Mapa tras narciarskich „Beskidy zimą”

Mapa tras narciarskich „Beskidy zimą”

Śląska Organizacja Turystyczna wydała w grudniu 2021 r. mapę tras narciarskich „Beskidy zimą” w ilości 10.000 egzemplarzy. Mapę oraz wydrukowany wcześniej katalog „Beskidy zimą” można otrzymać na targach turystycznych, w których ŚOT bierze udział. Zróżnicowane trasy...

czytaj dalej