Aktualności

Szkolenie dla członków Szlaku Kulinarnego Śląskie Smaki

Szkolenie dla członków Szlaku Kulinarnego Śląskie Smaki

W dniu 5 września 2024 w siedzibie Śląskiej Organizacji Turystycznej w Katowicach odbyło się szkolenie dla przedstawicieli restauracji znajdujących się na Szlaku Kulinarnym Śląskie Smaki. Szkolenie poprowadziły przedstawicielki Akademii Liderów Gastronomii - Michalina...

Wesołych Świąt!

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia składamy Państwu serdeczne życzenia wszelkiej pomyślności, niepowtarzalnej atmosfery, ciepła oraz obfitości wszelkich dóbr. Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia, poczucie prywatnego i zawodowego spełnienia...

Odkryj Beskid Żywiecki w magazynie „Na szczycie”

„Na szczycie” to magazyn dla ludzi wolnych, kochających góry, szlaki, wspinaczkę i każdą formę aktywnego wypoczynku nad poziomem morza. W Polsce i za granicą. Od trekkingu, przez alpinizm, aż po weekendowy spacer z rodziną. Rozmowy z himalaistami, głos ludzi gór...

Raport – kierunek: Restauracja Przyszłości

Aktualny raport dotyczący praktyk zrównoważonego rozwoju w gastronomii przygotowanych przez branżę – dla branży Jaki jest stan polskiej gastronomii po doświadczeniu pandemii i główne kierunki zmian zachodzących w sektorze? Raport EIT Food „Kierunek: Restauracja...