Aktualności
Konferencja hybrydowa MADE FOR RESTAURANT – 28.03.2022
Odpowiedzialni TOP Twórcy Restauracji na scenie MADE FOR Restaurant. Jak w obliczu pandemii, wojny na Ukrainie, kryzysów i nieładu restaurator ma dbać o swój biznes, ludzi i środowisko? Jakie działania podejmować, aby się rozwijać i jednocześnie nie szkodzić innym?...
Odwiedź Śląskie na Międzynarodowych Targach Turystyki Globalnie w Katowicach – 18-20 marca 2022
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia stoiska regionalnego Województwa Śląskiego oraz stanowiska Szlaku Kulinarnego Śląskie Smaki na Międzynarodowych Targach Turystyki "Globalnie". Targi odbędą się w Katowicach w dniach 18-20 marca 2022 r. Międzynarodowe Targi...
Śląskie w Utrechcie
Rozpoczynamy promocję śląskiego na targach turystycznych 2017. Pierwszą prezentacją regionu jest udział Województwa...
Wesołych Świąt!
Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia życzymy Państwu spokoju, wielu chwil wytchnienia w rodzinnym gronie...
Walne zebranie członków ŚOT
W piątek, 16 grudnia odbyło się ostatnie w tym roku kalendarzowym spotkanie członków Śląskiej Organizacji...
Szlak Zabytków Techniki kończy 10 lat!
Kopalnie (węgla i srebra), osiedla robotnicze, browary, fabryki, koleje wąskotorowe: muzea i nadal działające zakłady...
Protokół z zapytania ofertowego na Studium Wykonalności dla projektu Mobilne Śląskie.
Protokół z zapytania ofertowego na Studium Wykonalności dla projektu Mobilne Śląskie. Prosimy o szczegółówe zapoznanie...
Konkurencyjność cenowa polskich produktów turystycznych w okresie letnim 2015-2016
Zapraszamy do zapoznania się z dokumentem Polskiej Organizacji Turystycznej "Konkurencyjność cenowa polskich produktów...